-
-
Koude broodjes
-
Bergamo
Taleggio kaas met soppressata salami, sla, tomaat en komkommer
-
Bologna
Mortadella en provolone kaas
-
Bresaola
Bresaola met truffel-roomkaas en rucola
-
Caprese
Buffelmozzarella met tomaat, pesto en basilicum
-
Carpaccio
Runderhaas met parmezaanse kaas, een mix van o.a. pijnboompitten, rucola en truffelolie
-
De luxe
Huisgemaakte rosbief met truffel-roomkaas en sla
-
Fano
Huisgemaakte rosbief met parmezaanse kaas, een zoete dressing, een mix van o.a. pijnboompitten en sla.
-
Forli
Huisgemaakte rosbief met pesto, een mix van o.a. pijnboompitten en mayonaise
-
Imola
Spianata Romana met parmezaanse kaas, een mix van o.a. pijnboompitten, balsamicocrème en rucola
-
Rimini
Parmaham met truffel-roomkaas en zongedroogde tomaten
-
Tonijnsalade
Huisgemaakte tonijnsalade
-
Vitello tonnato
Huisgemaakte vitello tonnato-saus met kappertjes en rosbief
-
Warme broodjes
-
Geitenkaas
Saint-Loup geitenkaas verwarmd onder de grill, met honing en walnoten
-
P.P.P.
Gesmolten provolone met gebakken pancetta en pomodoro
-
Philly Cheese
Dun gesneden rib-eye op de grillplaat gebakken, met gesmolten oude kaas, jalapeños, sla, tomaat, kappertjes en cocktailsaus
-
PLTC
Pancetta en kipfilet op de grillplaat gebakken, met sla, tomaat en mayonaise
-
Porchetta
Geroosterde varkensbuik gebakken op de grillplaat, met gegrilde groenten, rucola en een frisse kruidenmayonaise
-
Rib-eye
Dun gesneden rib-eye gebakken op de grillplaat, met sla, tomaat en truffel mayonaise
-
Warme Beenham
Beenham op de grillplaat gebakken met een honing-mosterdsaus
-
Voorgerecht
-
Antipasti
Diverse Italiaanse vleeswaren, kazen en olijven
-
Caprese
Buffelmozzarella, tomaat, basilicum
-
Carpaccio
Rundercarpaccio op een bedje van rucola, gedecoreerd met truffelolie en een mix van o.a. pijnboompitten en parmezaanse snippers
-
Vitello tonnato
Huisgemaakte rosbief en vitello tonnatosaus gedecoreerd met kappertjes
-
Hoofdgerecht
-
Lasagne
Op basis van rundergehakt bolognesesaus, bechamel en mozzarella
-
Pasta arrabiata
Pasta in een pittige saus op basis van tomaten en chilipepers
-
Pasta cannelloni
Met ricotta en spinazie gevulde deegrolletjes in een vier-kazensaus
-
Pasta tortelloni al tartufo
Met kaasgevulde deegkussentjes in een romige saus van truffel en wilde paddenstoelen
-
Pasta tortelloni alla panna
Met kaasgevulde deegkussentjes in een bolognesesaus met ui en pancetta
-
Pasta tortelloni eekhoorntjesbrood
Met eekhoorntjesbrood gevulde deegkussentjes in een saus van rucolapesto
-
Pasta tortelloni met boter, salie en saffraan
Met ricotta en spinazie gevulde deegkussentjes in een boter-, salie- en saffraansaus
-
Nagerecht
-
Cannoli
Gevulde knapperige rolletjes op basis van amandelen, glutenvrij. Diverse smaken, o.a. pistache, witte chocolade, pure chocolade, hazelnoot en citroen
-
Panna cotta
Ingekookte room met een sausje van aardbeien, karamel of kersen
-
Pastiera Napoletana
Eenpersoonsgebakje met een vulling van ricotta en gekonfijte sinaasappel
-
Tiramisu
Traditionele tiramisu op basis van mascarpone, gepasteuriseerd ei en savoiardi gedoopt in sterke koffie
-
Torta della nonna
Oma’s taart, puntje taart met een laagje crème pâtissière en een vleugje citroen. Bovenop een laagje van krokante amandelsnippers
-
Pizza's
-
'Nduja piccante
'Nduja piccante, gegrilde groenten, mozzarella en tomatensaus
-
Bresaola
Bresaola, mozzarella, rucola, parmezaanse kaas en tomatensaus
-
Crudaiola
Parmaham, mozzarella, rucola, parmezaanse kaas en tomatensaus.
-
Diavola
Spianata piccante, gegrilde groenten, champignons, mozzarella en tomatensaus
-
Franchese
Pancetta, ui, mozzarella, ei en tomatensaus
-
Mare & Monti
Tonijn, ui, champignons, mozzarella en tomatensaus
-
Napoletana
Ansjovis, kappertjes, olijven, mozzarella en tomatensaus
-
Quattro Formaggi
Provolone dolce, pittige kaas, Gorgonzola, Taleggio kaas en tomatensaus
-
Verdure & Formaggio
Gegrilde groenten, taleggio kaas, gorgonzola, mozzarella en tomatensaus
-
Verdurina
Gegrilde groenten, mozzarella en tomatensaus
-